Comfort zone

Hhhh….*sigh Pernah ga ngerasa idup lo stagnan mentok, tapi nyaman? lo udah berada dalam comfort zone lo, tp klo keterusan lo tau lo idup lo bakal gitu-gituuuuuuu aja. Cuma jadi manusia yang selalu mendambakan ‘petualangan’ dalam hidupnya, tapi cuma sebatas mendamba… Pengen maju, go on to the next stage of my life, tapi takut brur. In my case, takut kehilangan orang yang sangat gue sayang. A friend of mine once told me, “don’t make anyone your source of happiness”. Ya bener, the only one who can make me happy is myself. Sad? maybe, true? of course it’s true, Cynical? no it’s rational. Menurut pengamatan gue, itulah beda orang-orang statis, dan orang-orang maju. Orang statis, stay in their comfort zone. Orang-orang maju, move on as soon as they’re in their comfort zone. Nah, tinggal pilihan tiap orang aja mau jadi orang yg seperti apa. (ngomong ama diri sendiri) Tinggal elo aja yang pilih jadi yang mana. Mulai lagi ya ama pikiran njelimet gue yang bikin diri sendiri bingung, and temen gue tersiksa dengerinnya. Plus, i’m unemployed at the moment. For God sake, i’ll drive myself crazy. Please brain, don’t think of anything complicated. Spare me!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s